acte central Any Perucho

Carles Belda, ara Onofre de Dip, ara Antoni de Montpalau, ara General Cabrera, narra, llegeix i canta, acompanyat del seu inseparable acordió i amb la col·laboració de Coloma Bertran, Xarli Oliver, Berta Ros i Toti Toronell, la seva particular lectura de Les històries naturals, fent-nos viatjar del Maestrat a la Cerdanya, tot passant per Prat, Barcelona, Gandesa i Berga. Durant una hora seguirem l'apassionant expedició d'un naturalista liberal que frisa per aclarir el misteri d'un vampir carlí. De la maleta-taüt de l'artista brollaran els elements que il·lustraran els estirabots històrics i els dubtes humans que conformen la matèria primera amb la qual Joan Perucho va elaborar la seva obra més celebrada.

Hi van intervenir Carles Belda, veu i acordió; Coloma Bertran, violí; Xarli Oliver, percussions i màquines; Berta Ros Roig, projeccions; i Toti Toronell, actor.

La retransmissió en directe es va fer a través del canal de Yputube de Institut de les Lletres Catalanes, que va ser vista per més de 140 persones, va iniciar-se amb les salutacions institucionals del director de la ILC, Oriol Ponsatí-Murlà, el comissari de l’Any Joan Perucho, Julià Guillamon, i la consellera de cultura, Àngels Ponsa.

Galeria d'Imatges

Aparicions a mitjans