L'Auditori de Barcelona

L'#AuditoriBarcelona presenta en roda de premsa el concert inaugural de la temporada 21-22 de L'Auditori i l'#OrquestraOBC amb el violoncel·lista Sheku Kanneh-Mason, el director Duncan Ward i el compositor Bernat Vivancos. Interpretaran el "Concert per a violoncel" d'Elgar, una selecció del "Romeu i Julieta" de Prokófiev i l'estrena absoluta d'"U" de Vivancos.

Virus Cultural dona suport a l'àrea de premsa de L'Auditori de Barcelona i l'Orquestra OBC realitzant els directes de les rodes de premsa durant la temporada 2021 - 2022.

Diferents formats i diferents estils que donen a conéixer el potencial de L'Auditori de Barcelona i la seva internacionalització.

L'Auditori presenta el concert inaugural de la temporada de Música de Cambra, que serà el 14 d'octubre a la Sala 2 Oriol Martorell. El programa, dedicat a la música vocal d'arrel de Robert Gerhard, comptarà amb les veus de la soprano Maria Hinojosa Montenegro, la mezzo Anna Alàs i Jové, els pianistes Francisco Poyato i Anna Creixells, el SEED Ensemble i la direcció de Francesc Prat.
Aquesta temporada tanquem el retrat iniciat l’any passat a una veu ben singular del panorama internacional: el compositor Thomas Adès.El compositor, director i pianista Thomas Adès farà una estada d'una setmana a L'Auditori per dirigir un programa amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i interpretarà el Winterreise de Franz Schubert al costat del tenor Ian Bostridge el dia 9 de novembre.
L'Auditori de Barcelona i Ibercamera presenten els concerts que farà el violinista Fumiaki Miura amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunta i la direcció de Pinchas Zukerman a L'Auditori i el recital que Miura oferirà al Palau de la Música Catalana amb Maria Joao Pires.
L'Auditori de Barcelona i el seu director, Robert Bufrau, presenten la programació d'hivern i comuniquen el nou director de l'OBC.
L'Auditori de Barcelona presenta la temporada 2022-23, 3r Moviment: Mort o Retorn amb un esmorzar de premsa. La roda de premsa es farà a l'Espai 5 de L'Auditori (accés per la Sala 4 Alicia de Larrocha) i comptarà amb el director de L'Auditori, Robert Brufau, i els directors titulars de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal, Ludovic Morlot i José R. Pascual-Vilaplana.