Arnau Cristóbal

Soc Arnau Cristóbal, amant de la cultura i la comunicació.


La meva trajectòria de vida sempre ha tingut una càmera a les mans. La primera, pròpia, als 7 anys i el meu primer sou va ser per comprar una bona càmera amb òptica.


La meva carrera professional s’ha centrat en la comunicació publicitària i corporativa. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Ramón Llull i col·legiat amb el número 1963 vaig començar a treballar a l’agència de publicitat JWT portant comptes de gran consum com Nestlé, Danone, Merck, Organon, Sara&Lee. Posteriorment vaig passar a treballar al departament de màrqueting d'Abacus Cooperativa fins el moment que vaig començar a emprendre independentment la meva passió per la comunicació.

Mentrestant vaig estudiar un Executive MBA per poder millorar la gestió dels projectes en els que participo.


Dins de Virus Cultural aporto, juntament amb l'equip de màrqueting digital, la mirada estratègica i publicitària dels projectes que duem a terme. També, juntament amb el Xavi, m'encarrego de la producció audiovisual amb els projectes més grans.


Els meus hoobies? El meu temps lliure el dedico a la gestió cultural comunitària facilitant espais, moments i recursos digitals i audiovisuals perquè tots els projectes puguin créixer. Ah! A les nits que puc soc diable a La Sagrera.