Cristina Costa

Sóc la Cristina Costa, amant de la cultura i fanàtica de la comunicació!

Encuriosida pel món que m'envoltava des de ben petita, vaig tenir sempre molt clar que em volia dedicar a explicar històries. Vaig estudiar la carrera de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i em vaig especialitzar en cultura i societat. Més tard, vaig complementar la meva formació estudiant un Màster en Periodisme i Innovació en Continguts Digitals a la mateixa Universitat Autònoma de Barcelona.

La meva trajectòria professional ha estat molt centrada en el periodisme cultural i la comunicació corporativa, posant el meu granet de sorra en entitats com l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català o l'Associació Catalana de Puntaires.


La creació de continguts m'apassiona, ja sigui per a premsa escrita, ràdio, televisió o plataformes digitals. Aquestes últimes, especialment, són les que trobo més interessants per la infinitat de possibilitats que ofereixen.

A Virus Cultural aporto la perspectiva periodística dins de l'equip de màrqueting digital contribuint amb la redacció de tots aquells continguts que un client pugui necessitar.

I què m'agrada fer quan tinc temps lliure? Viatjar és una de les meves grans passions. Quan no puc fer-ho presencialment, Youtube m'hi transporta amb els seus vídeos! Ah!, i escoltar música, anar al teatre o gaudir d'una bona estona amb amics i amigues també m'encanta! Tot sigui dit!