Miriam Gallardo

Sóc la Míriam Gallardo, una apasionada de la comunicació i el món audiovisual. De petita somiava amb poder-me comunicar amb tothom arreu del món i les xarxes socials van fer complir en part aquest somni.

Professionalment realitzo tasques de comunicació principalment al sector cultural.

Vaig cursar a la Universitat Abat Oliba - Instituto Internacional de Marketing els estudis de Tècnic Superior Social Media & Community Manager.

Els inicis com a Community Manager van ser amb el grup musical 9Son, amb els vàrem voltar per tota Catalunya amb la gira 'De Sol a Sol'.

Com el món de la cultura m'interesa en molts dels seus àmbits, vaig realitzar un Post Grau en Producció i Gestió d'Espectacles i Festivals a IL3 de la UB.

Aquesta formació em va portar a formar part de la producció del Premis Arc 2018.

Paral·lelament vaig iniciar al meu camí al Festival Esperanzah!, dissenyant i publicant els continguts de les xarxes socials i mailings en totes les fases del Festival.

Un altre projecte que recordo com a repte va ser amb Sorry Digital administrant, redactant i publicant els continguts a xarxes socials en totes les fases del concurs "El Monument Favorit de Catalunya 2018".

A Virus cultural aporto experiència en la publicació i comunicació per a les estretègies comunicatives del client, a més d'una visió global del món cultural.

Les meves passions són la fotografia de concerts i viatjar. Recentment vaig formar part de l'equip de fotògrafs del concert post-pandèmia realitzat al Palau Sant Jordi amb Festivals per la Cultura Segura.

M'encantaria poder viatjar altre cop al sud de l'Índia on amb d'AjutSí tenim una escola rural per alumnat de secundària, visitar la fundació Vicente Ferrer de nou i tornar a visitar Carparan, al Senegal, per veure l'evolució de l'escola bressol que es va inagurar quan vàrem visitar-los amb Ètnik Solidària. I tinc dos somnis a realitzar: visitar la casa d'acollida de infants amb mares a la pressó de Dream Nepal i pujar al Machu Pichu.

I sí, com l'Arnau i en Xavi Lapuente també sóc diable i tabalera. Visca la cultura popular!