Roser Fornés

Sóc la Roser Fornés, mestra, dobladora i intèrpret especialitzada en mitjans d'expressió i comunicació per la UB.

Tinc un gran interès pel llenguatge i el cinema i per aquest motiu vaig estudiar a l'Escola Oficial de Doblatge de Barcelona, fet que em va permetre especialitzar-me en aquest camp.

La literatura és un altre de les meves passions, compto amb un Màster Oficial de Promoció del la lectura i m'apassiona fer de contacontes i llegir poesia en escoles, biblioteques i a qualsevol indret.

Tinc un bon domini de la llengua anglesa i sovint llegeixo o recito en aquest idioma per al públic.

En quant a la meva funció dins de Virus Cultural, exerceixo de dobladora i intèrpret. M'encarrego concretament de posar la veu als projectes en l'idioma que s'escaigui.

Els meus hobbies són veure sèries i pel·lícules i així com també llegir novel·les en anglès i poesia en català. Bàsicament m'apassiona tot el que estigui relacionat amb el llenguatge i la comunicació.

En el meu temps lliure també em dedico a cantar de soprano a una coral de Badalona. D'aquesta manera, he pogut tenir l'oportunitat de treballar en projectes de teatre musical i cantades arreu del territori. El fet de formar part d'una coral també em permet treballar la veu cantada de manera regular.

Per aquest any, un desig que m'agradaria cumplir sería poder aprendre algún idioma nou per tal de connectar i obrir-me més al món i la seva gent.