Xavier Lapuente

Sóc en Xavier Lapuente, un apassionat del món audiovisual. Des de sempre m'ha interessat la fotografia, l'àudio, la tecnologia...

És per això que vaig centrar la meva carrera professional cap a la producció audiovisual.

Vaig estudiar un cicle formatiu de grau mitjà d'equips electrònics de consum, amb el que vaig entrar a treballar a TV3 com a auxiliar tècnic. Feina que amb les retallades de la crisi, el 2009 es va acabar.

Mentrestant vaig seguir estudiant un cicle formatiu de grau superior de telecomunicacions. Que em va obrir les portes al grau en mitjans audiovisuals impartit per la UPC al TecnoCampus Mataró.

Paral·lelament als estudis vaig treballar amb vàries petites productores i projectes diversos sempre relacionats amb els audiovisuals. Fins que finalment, el gener del 2017 vaig decidir crear la meva pròpia marca com a fotògraf i videògraf.

Dins de Virus Cultural tinc el càrrec de fotògraf i realitzador audiovisual. Soc l'encarregat de la captura de les imatges, la gravació dels vídeos i les fotografies. Juntament amb l'Arnau i la resta dels nostres col·laboradors imprescindibles per als projectes més grans.

Els meus hobbies, el què faig al meu temps lliure? Doncs no puc deixar la càmera ni al meu temps lliure. M'agrada anar a la natura i fer time-lapse. Caminar i perdrem per camins fins a arribar algun mirador amb vistes d'aquestes que et treuen l'alè.

També soc diable a La Satànica de Sant Andreu. Per mi una de les millors formes de distracció que un pot tenir. On coneixes gent fantàstica i crees projectes culturals molt interessants.

El meu somni? Comprar-me una furgoneta camper completament equipada i fer la volta al món amb ella.